Annonce google indsætter, som vi ikke har indflydelse på:

Proteiner i frugt og bær

Der findes også proteiner i frugt og bær

Som du kan se i tabellen nedenfor vil du altid finde proteiner i frugt og bær.

Selv om analyser viser, at der er proteiner i frugt, mangler der analyser, som viser det præcise indhold af essentielle aminosyrer i en del frugter (de er proteiner i frugtmarkeret med en streg (-) i tabellen = indholdet af essentielle aminosyrer er ukendt).

Essentielle Aminosyrer
Forkortelse Essentiel Aminosyre
Ile Isoleucin
Leu Leucin
Lys Lysin
Met Methionin
Phe Fenylalanin
Thr Threonin
Trp Tryptofan
Val Valin
Protein faveskala:
Protein over 20 % Protein 10-20 % Protein 8-9 % Protein 6-7 % Protein 0-5 %
Fødevare (pr. 100 g) Kcal Slankeværdi (1-10) Protein (g) Protein (g. pr. 100 kcal) Protein (Energi %) Ile( mg) Leu (mg) Lys (mg) Met (mg) Phe (mg) Thr (mg) Trp (mg) Val (mg)
Abrikos 45 9 1.0 2.2 9 41 77 97 6 52 47 15 47
Abrikos, tørret 241 5 3.4 1.4 6 63 105 83 15 62 73 16 78
Ananas 50 8 0.5 1.0 4 19 24 26 12 21 19 5 24
Ananaskirsebær 53 9 1.9 3.6 14 - - - - - - - -
Appelsin 47 9 0.9 1.9 8 17 29 36 5 20 17 6 29
Avocado 160 5 2.0 1.3 5 84 143 132 38 97 73 25 107
Banan 89 7 1.1 1.2 5 28 68 50 8 49 28 9 47
Blomme 46 9 0.7 1.5 6 14 15 16 8 14 10 9 16
Blåbær 57 10 0.7 1.2 5 23 44 13 12 26 20 3 31
Blåbær, frosne 51 10 0.4 0.8 3 13 25 8 7 15 12 2 18
Blåbær, vild 62 10 1.2 2.0 8 - - - - - - - -
Brombær 43 10 1.4 3.3 13 - - - - - - -
Brombær, vild 52 10 0.8 1.6 6 - - - - - - - -
Carambol, stjernefrugt 31 10 1.0 3.2 13 44 77 77 21 37 44 8 50
Cherimoya 75 8 1.6 2.1 9 42 63 42 21 42 52 31 63
Citron, uden skal 29 10 1.1 3.8 15 - - - - - - - -
Citron, citron skal 47 9 1.5 3.2 13 - - - - - - - -
Clementine 47 9 0.9 1.8 7 16 28 33 0 17 20 8 26
Daddel, Jujube, frisk, Kina 88 7 0.9 1.0 4 - - - - - - - -
Daddel, Jujube, tørret, Kina 227 3 3.2 1.4 6 43 68 69 6 56 0 0 60
Daddel, deglet noor 282 3 2.5 0.9 3 49 84 66 22 50 43 12 71
Daddel, medjool 277 3 1.8 0.7 3 45 82 54 17 48 42 7 66
Durian 136 5 2.6 1.9 8 55 81 78 12 50 48 15 69
Fersken 39 9 1.0 2.6 10 17 27 30 10 19 16 10 22
Figen 74 8 0.8 1.1 4 23 33 30 6 18 24 6 28
Figen, tørret 249 3 3.3 1.3 5 89 128 88 34 76 85 20 122
Goji bær, tørret 349 3 14.3 4.1 16 261 456 233 87 271 358 316
Granatæble 83 8 1.7 2.0 8 - - - - - - - -
Grape, rød 42 10 0.8 1.8 7 8 15 19 7 13 13 8 15
Guavabær 68 8 2.6 3.8 15 93 171 72 16 6 96 22 87
Havtorn 85 8 0.7 0.8 3 - - - - - - - -
Hindbær 52 9 1.2 2.3 9 - - - - - - - -
Hyldebær 73 7 0.7 1.0 4 27 60 26 14 40 27 16 33
Jordbær 39 10 0.9 2.3 9 23 49 37 3 27 28 11 27
Kaktusfigen 41 9 0.7 1.7 7 - - - - - - - -
Kaki, Sharon 77 7 0.6 0.8 3 25 42 33 5 26 30 10 30
Kirsebær, sød 63 8 1.1 1.7 7 20 30 32 10 24 22 9 24
Kirsebær, sur 50 9 1.0 2.0 8 - - - - - - - -
Kiwi 61 8 1.1 1.8 7 51 66 61 24 44 47 15 57
Kumquat, guldorange (dværgappelsin) 71 8 1.9 2.7 11 - - - - - - - -
Kvæde 57 8 0.4 0.7 3 - - - - - - - -
Lime 30 10 0.7 2.3 9 - - 14 2 - - 3 -
Litchi 65 8 0.9 1.4 6 - - 41 9 - - 7 -
Loganbær, frosne 55 9 1.5 2.7 11 - - - - - - - -
Loquat 47 9 0.4 0.9 3 15 26 23 4 14 15 5 21
Mandarine, Tangerine, Ponkan 53 9 0.8 1.5 6 17 28 32 2 18 16 2 21
Mango 60 8 0.8 1.4 5 29 50 66 8 27 31 13 42
Mango, tørret, sødet 319 3 2.5 0.8 3 89 153 202 25 83 95 40 129
Melbanan, plantain 122 6 1.3 1.1 4 36 59 60 17 44 46 34 15
Melon, Cantaloupe 34 10 0.8 2.4 9 21 29 30 12 23 17 2 33
Melon, Casaba 28 10 1.1 3.9 16 26 33 37 10 31 26 10 37
Melon, Honningmelon 36 10 0.5 1.5 6 13 16 18 5 15 13 5 18
Melon, Vandmelon 30 10 0.6 2.0 8 19 18 62 6 15 27 7 16
Nektarin 44 9 1.1 2.4 10 9 14 16 6 21 9 5 13
Oliven, grønne, syltede, konserves 145 5 1.0 0.7 3 - - - - - - - -
Oliven, sorte, syltede, konserves 115 6 0.8 0.7 3 31 50 32 12 29 26 - 38
Papaya 43 9 0.5 1.1 4 8 16 25 2 9 11 8 10
Paradisæble 76 8 0.4 0.5 2 16 25 25 4 11 14 4 19
Passionsfrugt 97 7 2.2 2.3 9 - - - - - - - -
Pære 57 8 0.4 0.6 3 11 19 17 2 11 11 2 17
Ribs 56 8 1.4 2.5 10 - - - - - - - -
Rosiner, tørret vindrue, kernefri 299 3 3.0 1.0 4 57 96 84 21 65 77 50 83
Solbær 63 7 1.4 2.2 9 - - - - - - - -
Stikkelsbær 44 9 0.9 2.0 8 - - - - - - 9 -
Sveske, tørret blomme 240 5 2.2 0.9 4 41 66 50 16 52 49 25 56
Tranebær 46 8 0.5 1.0 4 33 53 39 3 36 28 3 45
Tyttebær 44 8 0.7 1.6 6 - - - - - - - -
Vindrue, rød, grøn, stenfri 69 7 0.7 1.0 4 11 22 27 9 19 22 11 22
Æble, med skal, uspecificeret 52 9 0.3 0.6 2 6 13 12 1 6 6 1 12
Fødevare (pr. 100 g) Kcal Slankeværdi (1-10) Protein (g) Protein (g. pr. 100 kcal) Protein (Energi %) Ile( mg) Leu (mg) Lys (mg) Met (mg) Phe (mg) Thr (mg) Trp (mg) Val (mg)